[Prijavnica] Career Ready Bootcamp - Stran 1

Career ready bootcamp je intenziven 3 - dnevni program delavnic za mlade, ki ste ravno zaključili s študijem oz. ste v procesu iskanja prve zaposlitve ter za študente, ki želite razvijate mehke veščine že v času študija.

Kdaj? 
21. do 23. september 

Kje? ONLINE

Udeležba na intenzivnem programu je namenjena študentom vseh fakultet. Prijava pa je zaradi omejenega števila mest (30 prostih mest) obvezna, najkasneje do 14. septembra 2020. 

Cena udeležbe:
- Študent samoplačnik: 30 EUR + DDV
- Plačnik programa je podjetje: 50 EUR + DDV

*

Ime in priimek

*

Naslov stalnega prebivališča

Naslov stalnega prebivališča potrebujemo izključno zaradi izdaje računa. 

*

Elektronski naslov

(npr. janez.novak@gmail.com)

*

Fakulteta / Izobraževalna ustanova 

*

Status

*

Smer študija

*

Način plačila

Opombe

*

Strinjam se s politiko varovanja osebnih podatkov Ekonomske fakultete Univerze v Ljubljani in CPOEF (organizatorja in izvajalca dogodka) ter prostovoljno dajem izrecno privolitev, da lahko zgoraj vpisane osebne podatke obdelujeta z namenom vodenja evidence o udeležencih dogodka ter me po elektronski pošti ali telefonu kontaktirata v zvezi s prijavo, potekom, vsebino dogodka in mojim zadovoljstvom z njim ter me obveščata o prihodnjih dogodkih namenjenih študentom. Podatki udeležencev se za potrebe obveščanja (ime, priimek in elektronski naslov) obdelujejo do preklica. Preklic soglasja je možno opraviti s poslanim sporočilom na elektronski naslov cpoef@ef.uni-lj.si. 

OPOZORILO: Za pravilno delovanje strani omogočite JavaScript v brskalniku oz. nadgradite vaš brskalnik na novejšo verzijo. Več >>